IS JOUW ONLINE COMMUNICATIE IN TOPVORM?

Om ervoor te zorgen dat je goed gevonden wordt in Google en jouw (potentiële) klanten op regelmatige basis iets van jou horen, heb je een goed uitgewerkt online communicatieplan nodig.

Online zichtbaarheid verhogen in Noord-Frankrijk

Zoals vele andere klanten kwam Tapijtcenter met een vraag bij ons aankloppen waar we graag een antwoord op zoeken: waarom blijft het online resultaat van mijn bedrijf, dat het goed doet in mijn fysieke winkels, achterwege? De website van Tapijtcenter had een boost nodig. Om verder te kunnen groeien, tekenden we een online marketing strategie uit die toeliet de plannen van Tapijtcenter, om ook de Noord-Franse markt te bereiken, te realiseren.

Meer dan 55% nieuwe bezoekers, dankzij SEO optimalisatie

De resultaten van het optimaliseren van een bestaande website zijn steeds verrassend. Content- en marketingefforts in het algemeen komen pas tot hun recht en bieden pas resultaat eens de basis van een website goed zit. De website van tapijtcenter is hier een beeldend voorbeeld van.

Tapijtcenter wist dat ze heel wat potentieel hadden, maar dat hun website niet de te verwachten resultaten opleverde. Méér dan 55% nieuwe bezoekers, goed voor bijna 1000 extra personen, per maand!

DE REFERENTIES

contact-icon
Adres:

Adriaan Brouwerstraat 22 bus 0101

9700 Oudenaarde

BE 0671.484.775

contact-icon
BEL ONS:

T. +32 489 546 550