IS JOUW ONLINE COMMUNICATIE IN TOPVORM?

Om ervoor te zorgen dat je goed gevonden wordt in Google en jouw (potentiële) klanten op regelmatige basis iets van jou horen, heb je een goed uitgewerkt online communicatieplan nodig.

DE KRACHT VAN ONS VERHAAL

De WebChirurg is ontstaan uit een team van 7 senior digitale marketeers en webdesigners die zowel voor kleine en middelgrote ondernemingen in binnen- en buitenland de online zichtbaarheid van merken en bedrijven hebben verbeterd.

Onze ervaring gaat terug tot het prille begin van het ontstaan van websites.

Wij werken in-house mee aan jouw marketingdoelstellingen en zetten die om in meetbare resultaten.
Wij groeien samen met onze klanten mee.

0

KLANTEN

0

PROJECTEN

0

CONVERSIES

0
JAAR

ERVARING

EEN UNIEKE VISIE: HET BEHALEN VAN JOUW DIGITALE DOELSTELLINGEN

Zodra je weet welke boodschap je aan je doelgroep(en) wil communiceren, kan je de vormgeving, de webontwikkeling, de contentcreatie en de uitvoering van je online communicatieplan aan ons overlaten.

Het is onze missie om je te ontzorgen van de online marketingactiviteiten en om jouw bedrijf maximaal via het internet te laten groeien.

ONZE AANPAK

Of nu je nog moet starten aan je digitaal verhaal of je hebt enkel nood om dat verhaal aan de man te brengen: wij staan klaar om voor jou een digitale strategie uit te werken.

We geven je online identiteit vorm en stemmen deze af op al jouw kanalen. Zo zorgen we ervoor dat je perfect overkomt aan jouw vooropgestelde doelgroep.

Thumb Image

THINK

We bekijken jouw on- en offlinecommunicatie en bundelen die tot één digitale identiteit. Hierbij kijken we eveneens naar sectorgenoten. Niet om te imiteren, maar om na te gaan wat er werkt en te bepalen waarin jij uniek bent.

Aan de hand van een schets werken we jouw website uit en houden we rekening met de structuur en de copywriting die jouw bezoeker snel en degelijk zal informeren.

About Image
Thumb Image

DEVELOP

De hotspot van jouw digitaal succes.

Onze WordPress & Drupal websites worden ontwikkeld vanuit de mobile first-aanpak, want meer dan 40% van de bezoekers surft reeds via een mobiel apparaat. Wij zijn ervan overtuigd dat jouw website of applicatie er actueel en mooi moet uitzien.

Daarnaast ambiëren we een gebruiksvriendelijke back-end zodat iedereen in jouw organisatie de website eenvoudig kan updaten.

About Image
Thumb Image

ACTIVATE

Jouw website en online mediakanalen staan nu op punt, maar hoe ga je jezelf profileren tegenover jouw doelpubliek?

Samen vertalen we jouw verhaal naar een digitaal marketingplan en proberen we maximaal te interageren met jouw doelgroep. We zorgen ervoor dat jij en je doelgroep elkaar leren kennen.

Wij waken over jouw digitale identiteit en zorgen eveneens voor de social mediamarketing, e-mailmarketing of online advertenties.

About Image
Thumb Image

ANALYSE

Via Google Analytics, Webmaster Tools en Hotjar houden wij jouw website en de resultaten ervan nauwgezet in het oog.

We verbeteren en optimaliseren zowel de inhoud als de gebruiksvriendelijkheid en dit met slechts 1 doel voor ogen: sneller converteren.

Na de periodieke analyse van de websitebezoeken en de resultaten van jouw online marketingacties, sturen we bij waar nodig.

About Image
ONZE

Skills

contact-icon
Adres:

Adriaan Brouwerstraat 22 bus 0101

9700 Oudenaarde

BE 0671.484.775

contact-icon
BEL ONS:

T. +32 489 546 550