IS JOUW ONLINE COMMUNICATIE IN TOPVORM?

Om ervoor te zorgen dat je goed gevonden wordt in Google en jouw (potentiële) klanten op regelmatige basis iets van jou horen, heb je een goed uitgewerkt online communicatieplan nodig.

de webchirurg laat je online knallen

Onze digitale marketing diensten genereren rendement. Dat is voor ons de doelstelling van iedere campagne. Uit ervaring weten wij dat goed doordachte, multichannel campagnes het optimale rendement leveren.

Wij geloven niet in pasklare antwoorden, want elk bedrijf heeft zo zijn eigen noden. Daarom gaan we jouw online marketing DNA onderzoeken en daar onze strategie op baseren. Zonder al te veel buzzwords : wij helpen je bij het vertalen van je marketingnoden naar het digitale tijdperk. Zo stemmen we jouw strategie perfect af op jouw merk, je producten of diensten en je klanten.

Thumb Image

onze mix voor een geslaagde top-of-mind strategie

Ons vakgebied bestaat uit vele disciplines en de mogelijkheden zijn soms overweldigend. Net als dat u niet hoeft te weten hoe een motor werkt om auto te kunnen rijden, hoeft u zich ook niet volledig wegwijs te maken in digitale marketing om er rendement mee te genereren, dat doen wij wel voor u. Aan de hand van uw doelstellingen stellen wij een geïntegreerd campagneplan op. Wij maken een selectie van de disciplines die bijdragen aan het behalen van de doelstellingen.

Thumb Imagee

onze 360° diensten perfect afgestemd...

De ervaring leert ons dat goed doordachte campagnes veelal ook lagere kosten hebben dan ongeorganiseerde acties. Door de juiste disciplines te combineren wordt het campagnemanagement efficiënter en voorkomt u dubbele kosten. Bent u benieuwd welke middelen wij zouden inzetten om voor u de gewenste doelstellingen te behalen? Neem dan eens contact op.Samen bekijken we waar en hoe we je klanten het best kunnen bereiken. Wij zorgen ervoor dat je top of mind wordt en zo de concurrentie een stap voorblijft.

Digitale Marketing pakketten

Heb je behoefte om verder te gaan dan onze made-to-measure paketten of om een extra boost te geven aan jouw digitale strategie? Dan bent u bij De Webchirurg zeker aan het juiste adres.

Bekijk de vele mogelijkheden van onze extra modulaire paketten...

ONZE DIGITALE MARKETING DIENSTEN :

geknipt voor jouw strategie...

Ons team van senior marketingconsultants, strategen en ontwikkelaars zorgen ervoor dat jouw website en online mediakanalen er gewoon staan. Hierbij denken wij op een continue basis mee aan jouw groei via online marketingpakketten.

SEO

Onze SEO-diensten onderzoeken, analyseren en optimaliseren alle websites die laag scoren in zoekmachines.

AdWords

Ben je niet tevreden over het rendement van jouw online advertenties? Wij tillen jouw advertenties op naar een hoger niveau.

Analytics

Via Google Analytics tonen we de statistieken die relevant zijn voor jouw bedrijf, zodat je efficiënter en sneller kan groeien.

Online strategy

Wij zoeken samen met jou naar opportuniteiten op het web en zorgen ervoor dat deze voortdurend worden uitgewerkt en opgevolgd.

E-mailmarketing

80% van jouw klanten hapt niet toe, omdat ze niet regelmatig van je horen. Dankzij e-mailmarketing vergeten jouw prospecten en jouw klanten je nooit meer.

Copywriting

De juiste trefwoorden zullen jouw positie in Google verbeteren, maar met boeiende SEO-copywriting trekken wij je bezoekers over de streep.

Social Media Advertising

Via sociale media gaan we (pro)actief op zoek naar jouw gewenste doelgroep en brengen wij jouw merk, product of dienst regelmatig in de kijker via advertenties.

Conversation Management

Bij conversatiemanagement benader je regelmatig jouw doelgroep. Continuïteit op het web is immers de sleutel tot succes.

DE

REFERENTIES

contact-icon
Adres:

Adriaan Brouwerstraat 22 bus 0101

9700 Oudenaarde

BE 0671.484.775

contact-icon
BEL ONS:

T. +32 489 546 550