Skip to main content

IS JOUW ONLINE COMMUNICATIE IN TOPVORM?

Om ervoor te zorgen dat je goed gevonden wordt in Google en jouw (potentiële) klanten op regelmatige basis iets van jou horen, heb je een goed uitgewerkt online communicatieplan nodig.

 

DE KRACHT VAN ONS VERHAAL

De WebChirurg is ontstaan uit een team van senior digitale marketeers en webdesigners die zowel voor kleine en middelgrote ondernemingen in binnen- en buitenland de online zichtbaarheid van merken en bedrijven hebben verbeterd.

Onze ervaring gaat terug tot het prille begin van het ontstaan van websites.

Wij werken in-house mee aan jouw marketingdoelstellingen en zetten die om in meetbare resultaten.
Wij groeien samen met onze klanten mee.

172

KLANTEN

768

PROJECTEN

159

CONVERSIES

20
 
 
JAAR

ERVARING

EEN UNIEKE VISIE: HET BEHALEN VAN JOUW DIGITALE DOELSTELLINGEN

Zodra je weet welke boodschap je aan je doelgroep(en) wil communiceren, kan je de vormgeving, de webontwikkeling, de contentcreatie en de uitvoering van je online communicatieplan aan ons overlaten.

Het is onze missie om je te ontzorgen van de online marketingactiviteiten en om jouw bedrijf maximaal via het internet te laten groeien.

ONZE AANPAK

Of nu je nog moet starten aan je digitaal verhaal of je hebt enkel nood om dat verhaal aan de man te brengen: wij staan klaar om voor jou een digitale strategie uit te werken.

We geven je online identiteit vorm en stemmen deze af op al jouw kanalen. Zo zorgen we ervoor dat je perfect overkomt aan jouw vooropgestelde doelgroep.

THINK De Webchirurg

THINK

Hoe wil jij je bezoekers overtuigen?

We bekijken jouw on- en offlinecommunicatie en bundelen die tot één digitale identiteit. Hierbij kijken we eveneens naar sectorgenoten. Niet om te imiteren, maar om na te gaan wat er werkt en te bepalen waarin jij uniek bent.

Aan de hand van een schets werken we jouw website uit en houden we rekening met de structuur en de copywriting die jouw bezoeker snel en degelijk zal informeren.

THINK

dewebchirurg-diensten-think
DEVELOP De Webchirurg

DEVELOP

De hotspot van jouw digitaal succes.

Onze websites worden ontwikkeld vanuit de mobile first-aanpak, want meer dan 40% van de bezoekers surft reeds via een mobiel apparaat. Wij zijn ervan overtuigd dat jouw website of applicatie er actueel en mooi moet uitzien.

Daarnaast ambiëren we een gebruiksvriendelijke back-end zodat iedereen in jouw organisatie de website eenvoudig kan updaten.

DEVELOP

dewebchirurg-diensten-develop
Activate De Webchirurg

ACTIVATE

Zet je doelstelling om in resultaten.

Jouw website en online mediakanalen staan nu op punt, maar hoe ga je jezelf profileren tegenover jouw doelpubliek?

Samen vertalen we jouw verhaal naar een online marketingplan en proberen we maximaal te interageren met jouw doelgroep. We zorgen ervoor dat jij en je doelgroep elkaar leren kennen.

Wij waken over jouw digitale identiteit en zorgen eveneens voor de social mediamarketing, e-mailmarketing of online advertenties.

ACTIVATE

dewebchirurg-diensten-activate
Analyse De Webchirurg

ANALYSE

Laat het werk over aan online marketingexperts en geniet van het succes.

Via Google Analytics, Webmaster Tools en Hotjar houden wij jouw website en de resultaten ervan nauwgezet in het oog.

We verbeteren en optimaliseren zowel de inhoud als de gebruiksvriendelijkheid en dit met slechts 1 doel voor ogen: sneller converteren.

Na de periodieke analyse van de websitebezoeken en de resultaten van jouw online marketingacties, sturen we bij waar nodig.

ANALYSE

dewebchirurg-diensten-analyse
 
Adres:

Watkynestraat 9

9600 Ronse

BE 0553.750.135

 
BEL ONS:

T. +32 78 48 10 95