Skip to main content
 

ONSDNA  :  ONLINEMARKETING DIENSTEN VOOR KMO’S

Het is onze missie om jou te helpen meer rendement te halen uit je onlinemarketing activiteiten.
Je website en online mediakanalen zijn een salesinstrument om jouw nieuwe en bestaande klanten te activeren en jouw omzet te verhogen.

ONZE SPECIALISATIES

THINK

Vinden jouw bezoekers snel wat ze zoeken? Brengt jouw website voldoende op? De Webchirurg helpt jou met jouw digitale strategie en het opzetten van jouw online communicatieplan.

DEVELOP

De Webchirurg bedenkt, ontwikkelt en optimaliseert Wordpress websites, Drupal Websites en helpt jouw omzet te verhogen in jouw webshop aan een vast bedrag per maand of via maatwerk.

ACTIVATE

Hoe bereik je best jouw doelgroep online? De Webchirurg helpt jou in het aantrekken en pro-actief benaderen van jouw potentiële klanten dankzij verschillende onlinemarketing diensten.

ANALYSE

De Webchirurg analyseert het verkeer op jouw website en sociale mediakalen. Wij adviseren en optimaliseren op regelmatige basis jouw sociale mediakanalen zodat jouw doelgroep jou op regelmatige basis hoort.

ONZE PORTFOLIO

 

Incrius

“ de WebChirurg verwerkte onze nieuwe visie en filosofie in een marketing plan. Dankzij onze nieuwe branding en het social media beheer kunnen we nu beter met de buitenwereld communiceren.” 

Kris Walraevens
Read more
De Interieurdokter

“ Sinds onze samenwerking heb ik veel meer instroom en heb ik het gevoel ontzorgd te zijn: er wordt actief voor mij naar de beste oplossing gezocht. ”

Hilde De Rore
Read more
Vercalo

"Website ziet er zeer goed uit en het mag gezegd, samenwerking met u loopt zeer vlot!!"

Filip Rouseré
Read more
Tapijtcenter

Quote

Philippe François
Read more
Sit On It

"

Koen Deloose
Read more
Stad Gent - Dienst Tourisme

" Ik wil nog eens benadrukken dat het heel fijn samenwerken was met de WebChirurg. Ondertussen raad ik jullie aan bij de andere collega-diensten. "

Nathalie Dumon
Read more
Van Welden

" Dankzij de WebChirurg ben ik volledig ontlast van de communicatie naar mijn doelgroep. Ik lever de artikelen aan die ik op mijn kanalen wil plaatsen en de WebChirurg zorgt voor de rest. "

Laurens Van Nevel
Read more
Fonitel

" Samenwerken met de WebChirurg is een veradering. Via het maandelijkse rapport volg ik de campagnes op zonder dat ik de grip op het project verlies. "

Kim Benoot
Read more
Cojarec

" Dankzij de WebChirurg is mijn website zichtbaar in Google zonder dat ik moet adverteren. Hun SEO strategieën werpen écht hun vruchten af. "

Conny Versmissen
Read more

ONZEDIENSTEN: WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU DOEN...

 

DEREFERENTIES

 

 
Adres:

Watkynestraat 9

9600 Ronse

BE 0553.750.135

 
BEL ONS:

T. +32 78 48 10 95