Skip to main content

IS JOUW ONLINE COMMUNICATIE IN TOPVORM?

Om ervoor te zorgen dat je goed gevonden wordt in Google en jouw (potentiële) klanten op regelmatige basis iets van jou horen, heb je een goed uitgewerkt online communicatieplan nodig.

 

Dankzij de online marketing inspanningen kan Hilde zich nu nog meer concentreren op haar klanten. De interieurdokter ontvangt tot 3 aanvragen elke maand van geïnteresseerde bezoekers van de website.
Een resultaat dat haar sales en prospectietraject een heel eind gemakkelijker maakt.

 

“Door hun SEO-kennis kunnen ze m’n website onderbouwen.”

 

Design van de website speelde uiteraard een grote rol voor de klant. Maar omdat de focus van de interieurdokter ook lag op lead generation, realiseerden we meer dan dat.

 

“Ze voeren hun diensten gecontroleerd uit met afspraken rond budget en praktische tips naar mijn doelgroep toe.”

 

Opdat klanten online ook de interieurdokter zouden terugvinden, was het zaak de website SEO-technisch te optimaliseren.

Hierdoor wordt de site door Google erkend als een uitstekend resultaat wanneer bezoekers op zoek zijn naar interieuradvies.

Samen met de technische kant van SEO, werd ook de copy op website geoptimaliseerd. Keywords werden erin verwerkt zodat ook de content bijdraagt tot een geoptimaliseerd geheel voor zoekmachines.

 

Hilde zelf ontdekte de kracht van haar website, haar nieuwe blog en de marketinginspanningen, waardoor er steeds meer content bijkomt en ze zelf ook actief haar klantenbestand aandikt door bijvoorbeeld ook haar social media kanalen in te zetten.

“ Sinds onze samenwerking heb ik veel meer instroom en heb ik het gevoel ontzorgd te zijn: er wordt actief voor mij naar de beste oplossing gezocht. ”

DEREFERENTIES

 

 
Adres:

Watkynestraat 9

9600 Ronse

BE 0553.750.135

 
BEL ONS:

T. +32 78 48 10 95