Skip to main content

IS JOUW ONLINE COMMUNICATIE IN TOPVORM?

Om ervoor te zorgen dat je goed gevonden wordt in Google en jouw (potentiële) klanten op regelmatige basis iets van jou horen, heb je een goed uitgewerkt online communicatieplan nodig.

 

Na een analyse van de bestaande website hebben we de dienstverlening van BC Aalst uitgesplitst in 4 groepen: kantoren & ateliers, vergaderzalen, magazijnen & loodsen en tenslotte aanvullende dienstverleningen. 

De vindbaarheid in Google is belangrijk voor BC Aalst. De verschillende dienstverleningen moeten vlot vindbaar zijn in de zoekresultaten van verscheiden zoekmachines. Specifieke SEO-copywriting zorgde voor een goede integratie van verschillende zoekwoorden waarop BC Aalst wil worden gevonden. De aanvullende titels, afbeeldingen en nodige outbound links zetten deze SEO-teksten extra kracht bij om zo tot een sterk SEO-verhaal te komen. 

" de WebChirurg gaf op regelmatige basis een update over de stand van zaken. Zo konden we het project stap voor stap opvolgen. Ook de snelle en amicale respons is een groot pluspunt! "

DEREFERENTIES

 

 
Adres:

Watkynestraat 9

9600 Ronse

BE 0553.750.135

 
BEL ONS:

T. +32 78 48 10 95